nederlands | english
 
Route  

Routebeschrijving theater 'de kimme' Zuidlaren:

     
 
Grotere kaart weergeven

Route beschrijving schouwburgzaal "de Kimme" terrein Lentis
(voormalig GGz/Dennenoord) Zuidlaren.

 

Met de auto:

Vanuit de richting Zwolle:
Vanuit het zuiden de A28 richting Groningen.
Neem afslag 35. Vries/Tynaarlo/Zuidlaren. Ga aan het einde van de afrit bij de rotonde linksaf en volg de borden Zuidlaren. Vlak voor u Zuidlaren binnenrijdt komt u tussen twee rotondes onder een viaduct door, ga hier rechtdoor. U rijdt nu op de verlengde stationsweg . U neemt voorbij de volgende rotonde de eerste afslag rechts, u rijdt dan het terrein van "Lentis" op. U rijdt alsmaar rechtdoor totdat u recht voor u de Ontmoetingskerk ziet, hier slaat u rechtsaf.

Vanuit de richting Groningen:
Dan neemt u op de A28 de afslag 36 'Zuidlaren' (N34). Neem op de N34 de afslag Zuidlaren. Vervolgens aan het einde van de afrit bij de rotonde links, onder het viaduct door, en rechtdoor bij de rotonde. U rijdt nu op de verlengde stationsweg. U neemt na de volgende rotonde de eerste afslag rechts, u rijdt dan het terrein van "Lentis" op. U rijdt alsmaar rechtdoor totdat u recht voor u de Ontmoetingskerk ziet, hier slaat u rechtsaf.

Vanuit de richting Hoogezand:
Dan rijdt u Zuidlaren binnen en neemt u na het 3e verkeerslicht de eerste afslag links, u rijdt dan het terrein van "Lentis" op. U rijdt alsmaar rechtdoor totdat u recht voor u de Ontmoetingskerk ziet, hier slaat u rechtsaf.

Met het openbaar vervoer:
Vanaf het station in Groningen kunt u (bij bushalte Q) lijn 318 ( Qliner ) nemen en uitstappen bij de halte 'Mensinge/Dennenoord' in Zuidlaren. Let op: lijn 318 is de enige bus die stopt bij het terrein van "Lentis" (voormalig GGz) Zuidlaren

   

 

 
 
 

Online Competition Pro
Alp Ozan Bursalioglu - Winnaar Van Lanschot Online Competiton Pro 2011

Alp Ozan Bursalioglu
vrijdag 13 mei - bestel tickets


Old Dogs Competition

Ben Bolt
Vazha Kalandadze
Winnaars Van Lanschot Old Dogs Competition 2011

Ben Bolt
vrijdag 13 mei - bestel tickets
 
Vazha Kalandadze
vrijdag 13 mei - bestel tickets
   
   
  Proudly sponsored by